- 100 miljardit bakterit 100 ml kohta koos 4 erineva bakterikultuuriga (Bifidobacterium liigid, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus)
- Rõõmsad probiootikumid teie soolefloora jaoks
- Ideaalne hommikusöögiks, suupisteteks või maitsvaks jogurtijoogiks. Samuti ideaalne lastele.
- Sobib igat tüüpi lehmapiima, sojapiima, lambapiima ja kitsepiima jaoks
- Sobib laktoosivaba jogurti valmistamiseks, säilitusaineteta, kunstlike lõhna- ja värvaineteta
Jogurti valmistate toote pakendil olevate juhiste järgi. Selleks lisage kotike pulbrit 1l piimale ja jätke see ettevalmistusnõusse 8–12 tunniks. Sel ajal kasvavad ja paljunevad bakterid ning muudavad piima jogurtiks või joogijogurtiks. Seejärel hoidke seda külmkapis. Iga portsjoniga tarbite tohutul hulgal elusaid soolebaktereid.
- Võite segada jogurtirooga või juua mõne muu tootega, näiteks puuviljadega
- Konsistents ja maitse varieeruvad sõltuvalt kasutatud piimatüübist, küpsemisajast ja toatemperatuurist, milles anum asub. Pikema küpsemisajaga kaasneb rohkem hapestumist ning suurema rasvasisaldusega on teie jogurt mõnus ja kreemjas
- Võite kasutada igat tüüpi piima, mis on valmistatud lehmapiimast, lambapiimast, kitsepiimast ja sojapiimast
- Optimaalsete ja terviklike tulemuste saavutamiseks plaanige seda kasutada iga päev, regulaarselt ja vähemalt 3 kuud, isegi kui tulemusi kogete palju varem.
-
Vaja on 1 liiter kõrgkuumutatud piima(või soja piima)
Piim peab olema toasoe, kui hakkad jogurtit tegema.
Kalla pool piima sisemisse nõusse
Lisa jogurti valmistamise pulber 1 pk ja sega vispliga
Lisa ülejäänud piim ja sega veel vispliga, pane kaas peale, lase jogurtivalmistamise nõust õhk välja
Kalla u 7 dl keevat vett välimisse nõusse, vett lisa kuni välimise nõu põhjas olevate tugede ülemise piirini
Aseta sisemine nõu välimise nõu sisse ja pane kaas peale, välimsse nõusse lisatud kuum vesi tõuseb kuni välimise nõu servani
10-12 tunni pärast jogurt ongi valmis.(valmista õhtul)
Säilita valmis jogurtit külmkapis
Oluline on, et valmistad jogurtit juhendi järgselt, kuna vaid siis võime olla kindlad, et jogurtis valmivad piimhappa bakterid ja on „elus“.
Jogurti tarbimist alusta väikeste kogustega, 1 dl on normaalne päevane kogus
4 erinevat bakteri kultuuri inuliiniga.
100ml. kohta Ca 830mg,Fosfor 1030mg.Niatsiin B3 148.mg.Inuliini 19,8
Kiudaineid 17gr. Soola 2gr.Kolhydraate 40gr, millest suhkruid 40gr. Rasva 1.3gr.
Valmstaja Saksamaa Fitline
6pakki a50,5 gr.
Mitmete veeslahustuvate vormidega ja kiirelt organismi jõudev BIOAKTIIVNE C-VITAMIIN toetab tõhusalt organismi vastupanuvõimet, annab energiat, peletab väsimust ning on oluline mitmete teiste biokeemiliste reaktsioonide toimimiseks kehas.
Kurkum tundub nime poolest olevat pigem tegelane mõnest võõramaisest muinasjutust, on see tegelikult põnev lõunamaine vürts, mida ka eestlased kindlasti võõrastama ei peaks. Sel kaunil kollasel pulbril on imettegevad omadused, millest me igapäevase tarbimisega suurt kasu võiksime lõigata.
Energiajook Activize OXYPLUS - jook, mis varustab kiiresti organismi energia ja vitamiinidega.