Kasutamine: liha, kala, maitsestamiseks, jäätisele, magustoitudele, salatikastmetele.
Peale avamist hoida külmikus! Enne kasutamist loksuta! Lubatud loomulik sade pudeli põhjas!
Koostisosad: kadakasiirup (vesi, suhkur, kadakavõrsetõmmis) ja rabarberimahl.
Tootja: Orbu talu, Leedri, 93316 Saaremaa
Kadaka-balsamico on valmistatud kiirmeetodil, kuumutamise tulemusena.
Saaremaa kadakavõrsetest ja vahtramahlast kokku keedetud siirupile annab erilise karamellise maitse kvaliteetne demerara suhkur.
Omega 3,6,9 tasakaalustatud allikas.
Pähklise maitsega külmpressitud kanepiõli, mis sisaldab rohkelt Omega-3 ja -6 rasvhappeid ning E-vitamiini.
Eesti on ainuke Põhja-Euroopa maa, kus ei ole kadunud põdrakanepitee traditsioonid. Põdrakanepil (ahtalehine põdrakanep) on vääriline koht meie maa ajaloos. See jook on ammustest aegadest saadik teinud meie rahva tugevamaks, vastupidavamaks, enesekindlamaks, julgemaks, ilusamaks.
Estvita põdrakanepitee on valmistatud naaberrahva – slaavi iidsete traditsioonide kohaselt. Põdrakanepi lehed ja õisikud korjatakse käsitsi. Tänu fermentatsiooni ja kuivatamise vanaaegse tehnoloogia kasutamisele säilivad tootes unikaalne omapära ja hõrk mõrkjas maitse. Lehtede granuleerimine teeb joogi värvuse intensiivsemaks ja kiirendab tee valmimise protsessi.
Saaremaa kadakavõrsetest ja vahtramahlast kokku keedetud siirupile annab erilise karamellise maitse kvaliteetne demerara suhkur.




