Datlites on palju kaaliumit, mis on elektrolüüt, mida vajab keha heaks terviseks. Kaalium aitab kaasa lihaste ja proteiini tekkele organismis ja südame tööle. Aitab alandab vererõhku ja vähendab insuldi ja infarkti ohtu.
Datlites on palju kiudaineid. Kiudained aitavad ennetada kõhukinnisust jt seedeprobleeme, neid läheb vaja tervisliku kehakaalu saavutamiseks ja hoidmisel. Hea ajutoit
Datlid, karamelliseeritud PEKANIKPÄHKLID (PEKANIPÄHKLID, suhkur), röstitud MANDEL (blanšeeritud MANDEL), apelsinikoore ribad (apelsinikoor, glükoosisiirup, suhkur).
Allergeeni Hoiatus: Sisaldab mandlit ja pekanipähklit. Valmistatud tehases, kus käideldakse sarapuu-, india-, pistaatsia-, ja makadaamia pähkleid.
Toitumisalane Teave 100g kohta 45g/4 tükki
Energiasisaldus 1654kJ/392kcal 745kJ/177kcal
Rasvad 7,4g 3,3g
millest küllastunud rasvhapped 1,1 g 0,5g
Süsivesikud 73g 33g
Millest Suhkur 58 g 26g
Lisatud Suhkur 3,1g 1,4 g
Kiudained 7,8 g 3,5g
Valgud 4,5g 2g
Jomara gurmeevalik 100g.Täidetud datlid apelsinikoorega, karamelliseeritud pekanipähkliga ja röstitud mandliga. Eraldi pakendatuna.
Täidetud datlid pistaatsiapähkliga 200g.
11,50 €
pHour pH 4 soola on vahend, mille abil muuta kehavedelikud ja -koed aluseliseks.
Koosneb neljast organismile vajalikust mineraalsoolast.
Eesti on ainuke Põhja-Euroopa maa, kus ei ole kadunud põdrakanepitee traditsioonid. Põdrakanepil (ahtalehine põdrakanep) on vääriline koht meie maa ajaloos. See jook on ammustest aegadest saadik teinud meie rahva tugevamaks, vastupidavamaks, enesekindlamaks, julgemaks, ilusamaks.
Estvita põdrakanepitee on valmistatud naaberrahva – slaavi iidsete traditsioonide kohaselt. Põdrakanepi lehed ja õisikud korjatakse käsitsi. Tänu fermentatsiooni ja kuivatamise vanaaegse tehnoloogia kasutamisele säilivad tootes unikaalne omapära ja hõrk mõrkjas maitse. Lehtede granuleerimine teeb joogi värvuse intensiivsemaks ja kiirendab tee valmimise protsessi.
Immuunsus, suunurga lõhed, magu, põletikud.Toidulisand.
100% naturaalne külmpressitud õli. Rafineerimata. Kasutada ka salatite ja valmistoitude maitsestamiseks.
Kurkum tundub nime poolest olevat pigem tegelane mõnest võõramaisest muinasjutust, on see tegelikult põnev lõunamaine vürts, mida ka eestlased kindlasti võõrastama ei peaks. Sel kaunil kollasel pulbril on imettegevad omadused, millest me igapäevase tarbimisega suurt kasu võiksime lõigata.
Alati, kui kusagil üritustel lapsed saavad ise valida, millist kommi osta, siis sirutub enamik käsi ikka maasikamaitselise kommipaki suunas. Olgu siis see tingitud ilusast roosast või lihtsalt maasikast, aga nii on. Muidugi vanemad tihti valivad ikka segupaki, et oleks erinevaid maitseid, aga nii mõnelgi on nägu sellest pilve läinud ja on jonnigi tulnud ????