Olga Butakova - Vee tõeline jõud - 230lk
TASUTA TRANSPORT:
Itella - alates 25€
Omniva - alates 35€ NB! Vedelikel külmumisoht!
Tavasaatmine: Itella - 1.95; Omniva - 3.80
Vesi on Maa peal ainulaadne aine – kõige salapärasemate omaduste ja mitmesuguste võimalustega, mis on siiani jäänud saladuseks. Vesi suudab ravida kõiki haigusi, aeglustada vananemist ja toetada inimkeha elutähtsaid süsteeme.
Olga Butakova on 30-aastase kogemusega arst, pedagoogikadoktor, rahvusvahelise tervise- ja inimarengu akadeemia rektor. Oma raamatus käsitleb ta üksikasjalikult vee tähtsust meie tervisele, sellega seotud väärarusaamu ja eelarvamusi, jagab nõuandeid ja soovitusi. Saate teada:
– millist vett meie keha vajab;
– kuidas veega ümber käia;
– kuidas vee abil vananemisprotsessi aeglustada;
– millised joogid on kahjulikud ja millised on kasulikud;
– kuidas muuta vesi tervisele ohutuks.
Pidage meeles: vesi – see on elu!
ILMUMISAASTA | 2020 |
---|---|
KEEL | eestikeelne |
FORMAAT | Pehmekaaneline |
LEHEKÜLGI | 230 lk |
MÕÕT | 205x140x20 (mm) |
TÕLKIJA(D) | KAI AUNAP |
KIRJASTUS | KIRJASTUS PARADIIS |
Individuaalne kaitsekiip elektromagnetkiirguse vastu mobiiltelefonile.
Telli toode info@biore.ee või reg, kliendiks SIIN soovitaja kood ID 3604893. Vaata kõiki TOOTEID
18,50 €
BIO AloeVera mahl 99,8% aitab tagada mao ja soolestiku limaskesta tasakaalu, rahustab seda ning on seedimist soodustava ja puhastava toimega
Antioksüdantiderikas mustikas sisaldab lisaks palju kiudaineid, C, PP ja P1 vitamiine, karotinoide, tsinki, mangaani ning seleeni.
Kesk- ja Lõuna-Ameerikas kasvav sipelgapuu e. Pau D´Arco pakub oma mõju poolest inimestele sama toimet, mida pakuvad puuõõnsustes elavad sipelgad puule. Nimelt kaitsevad nad puud kahjurite, seente ja parasiitide eest.
Sipelgapuu koore pulbrit, kui looduslikku toidulisandit, sobib kasutada organismi vastupidavuse tõstmiseks ja immuunsüsteemi hoidmiseks, eriti kevad-sügisel hooajal. Samuti sobib kasutada sipelgapuu koort organismi puhastamiseks.
18,00 €
Kaltsium ja magneesium suhtes 1:1. True Food kaltsium ja magneesium on saadud fermenteeritud toidupärmile (Saccharomyces cerevisiae) aktiivsete komponentide lisamise teel.